spa & wellness

VELVÆRE

DIT SPA OG WELLNESS HOTEL PÅ SYDFYN

I efteråret 2020 åbnede vi vores splinternye spa- og wellnessområde – en oase for velvære midt i skønne sydfynske omgivelser. Her kan du nyde et vakuum af velvære med din kæreste, venner eller kollegaer. 

Spa & Wellness området er et mekka af dampbad, brusetunnel, behagelige siddeplinte, saltsauna, snerum, infrarød sauna, udendørs saunatønde og infinity pool – en perfekt sammensat rejse for krop og sjæl. En rejse der får dig ned i gear og hvor du mærker varme/kuldevekslingens terapeutiske effekt.

I velværebaren med forfriskninger, kan du forsyne dig med lækre forfriskninger fra Restaurant Vinoteket.

Vores spa- og wellnessområde er forbeholdt voksne over 16 år, så du kan nyde uforstyrret afslapning.

UDELIV

Vi trækker naturen med ind

Du skal naturligvis kunne mærke den sydfynske energi, når du opholder dig i vores nye spa- og wellnessområde.

Glasfacaden mellem inden- og udendørsspaområde opdeles af en pejs der spreder hygge såvel inde som ude, som en kærlig hilsen til vores omkringliggende skov. Med den store glasfacade mod nord, kan du nyde udsigten over vores grønne områder, mens du lader roen sænke sig.

Ønsker du at trække lidt af den friske luft fra fjorden, kan du blot slentre ud på den tilhørende terrasse, tage en svømmetur i vores udendørs infinitypool eller gå en tur ned til fjorden og nyde et havdyp. På spaområdets terrasse finder du også en stor saunatønde samt et par udendørsbrusere. 

SPATOUR

DIT SPA OG WELLNESS HOTEL PÅ SYDFYN

Sne, saltsauna, dampbade & lys terapi – op med benene og lad roen fylde din krop. Det er balsam for krop og sjæl og frigiver ny energi og overskud til hverdagen. 

Med et besøg i vores Wellness & Spa kan du mærke roen sænke sig og lade kulde- og varmevekslingens terapeutiske effekt arbejde kroppen igennem.

Prøv en Saltsauna til din hud, en Infrarødsauna, til muskler og led. Efterfulgt af et oplevelsesbrus med lys, lyd, aroma og forskellige udfald.
Dampbadet renser helt ind i lunger og efterlader dig fri for affaldsstoffer i huden.
Snerummet er iskoldt og sneen falder stille fra loftet og minder dig om en kold dag i december og det golde lys fra en vinterfrisk morgen.
Fodbade, massageplinte, koldt/varmt vands løbebane der stimulerer blodomløbet. 2 spabade afslutter rummet som en ekstra mulighed for at udnytte hele cirklen af velvære.

DAYSPA

SPA OG WELLNESS NÅR DU HAR TID

Mærk roen sænke sig og nyd afslapning, luksus og frihed. Forkæl dig selv med Dayspa & wellness og svøb dig i badekåben og tøfler og træd ind i en verden af oplevelser for krop og sjæl. 

Et dagsbesøg i vores spa  & wellness giver en velfortjent pause fra dagligdagen, som frigiver energi og giver fornyet overskud. Det er balsam for krop og sjæl.

Kombinér din oplevelse med et besøg i Restaurant Vinoteket og nyd et måltid tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Besøg os en aften efter arbejde eller en dag, hvor du trænger til lidt luksus i hverdagen og oplev roen, der sænker sig over din krop efter besøget. Dayspa er for dig, der har brug for at lade batterierne op og komme helt ned i gear.
Husk at forudbestille din spatid i receptionen inden ankomst.

dayspa priser


Spaentré & Frokost
Pris pr. pers. 590,-

Spaentré & 2 retters middag
Pris pr. pers. 675,-

Spaentré  
Pris pr. pers 395,-

det får du med i spaentréen

 • 3 timers adgang til wellness & spa
 • Lån af Badekåbe
 • Lån af Badehåndklæde
 • Hotel Faaborg Fjords Logotøfler

SPATIDER

Spa & wellness bookes i receptionen

Et besøg i vores spa skal bookes på forhånd og vil efterfølgende fremgå af din ordrebekræftelse.

FRA 21. MAJ

Tirsdag, onsdag, torsdag 

kl. 16.00-19.00

Fredag Kl. 12.00-15.00/ 16.00-19.00

Lørdag Kl.  08.00-11.00/ 12.00-15.00/ 16.00-19.00

Søndag Kl.  08.00-11.00

FERIER & HELLIGEDAGE

Kl.  08.00-11.00 / 12.00-15.00 / 16.00-19.00

Mellem sessionerne rengøres alle arealer grundigt. Spabadene tømmes og genfyldes og der fyldes op med nye lækre forfriskninger. 

Vi forbeholder os retten til at samle folk i hold på maksimalt 24 personer eller i henhold til gældende restriktioner. Vi tager forbehold for løbende ændring af åbningstiderne baseret på vores erfaringer og Covid-19 restriktioner. 

Husk at booke din tid direkte hos receptionen forud dit besøg på info@hotelfaaborgfjord.dk og find tiden i din ordrebekræftelse.

BEHANDLINGER

føj ekstra forkælelse til dit ophold med en behandling i klinik fjorden

Vi har allieret os med tre professionelle og lokale behandlere, som vil være med til at give dig en eksklusiv wellnessoplevelse. Behandlingerne er tilegnet både dags- og hotelgæster.

ZONETERAPI

Denne behandlingsmetode foregår med behagelige trykpåvirkninger på fx ørerne, i ansigtet, på hænderne eller på fødderne. Når der trykkes på særligt udvalgte steder, vil påvirkningen fjerne energiblokeringer. Det betyder, at nervesystemets impulser øges, kredsløbet optimeres og immunforsvaret styrkes. Derudover bevirker zoneterapi, at lymfe- og affaldsstoffer drænes bort.

MASSAGE

Terapeutisk massage er den ultimative vej til afslapning. Det handler om at slippe kontrollen, komme ud af hovedet og overgive sig til sin krop. På Hotel Faaborg Fjord tilbyder vi både en wellnessmassage og en fysiurgisk massage med fokus på en mere dybdegående behandling af muskelvævet.

KRANIOSAKRAL

Kranio-Sakral er en terapiform, som fokuserer på nænsomme berøringer, hovedsaligt omkring dit kranie, din rygsøjle og dit korsben. Kranio-Sakral-terapi tager udgangspunkt i kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Hensigten er således at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen, som påvirker dig både psykisk og fysisk. Det gælder både fysiske skavanker og andre negative energier såsom stress, chok eller sorg.

VIGTIGT

BETINGELSER OG VILKÅR FOR BRUG AF VORES SPA & WELLNESS OMRÅDE

For at alle vores gæster kan få en dejlig oplevelse i vores Spa er der nogle få retningslinjer, vi vil bede dig følge under besøget i Spa & Wellness området.

 • Man skal være fyldt 16 år for at benytte Faaborg Fjord Spa
 • Af hygiejniske årsager er det meget VIGTIGT, at du følger badereglerne før og under dit ophold
 • Ligeledes af hygiejniske årsager er det ikke tilladt at medbringe egne produkter i spa’en
 • Ophold i området er på eget ansvar
 • Du får udleveret kåbe og håndklæde i receptionen ved ankomst
 • Ekstra håndklæde kan lejes
 • Du skal bære badetøj
 • Håndklæder, kåber osv. bedes venligst ophængt på knagerne
 • Det er ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikke
 • Der må ikke medbringes store tasker o.lign. i spaområdet
 • Vi anbefaler, at du lader din mobil ligge i omklædningsrummet. Tager du den med, skal den være lydløs, så den ikke forstyrrer andre gæster
 • Anvender du mobil eller tablet i vådområderne, er det på eget ansvar
 • Det er tilladt at tage nogle få mobilfotos, men det skal gøres diskret. Der må under ingen omstændigheder tages billeder af andre gæster uden deres samtykke
 • Husk at drikke masser af vand under og efter dit besøg, der forefindes dette i spaområdet.

Afbudspolitik

 • Ved udeblivelse opkræves 100% af listeprisen
 • Afbud skal ske senest dagen før ellers opkræves 100% af listeprisen

Hotel Faaborg Fjord
Svendborgvej 175
DK-5600 Faaborg
Receptionen: +45 62611010
info@hotelfaaborgfjord.dk

BANK

Sydbank
Reg.: 7117
Kontonummer: 1248579
SWIP: SYBKDK22
IBAN: DK5571170001248579
CVR nr.: 25592794

© 2021 Hotel Faaborg Fjord - All rights reserved.

menu