Romantisk Getaway

Hos Hotel Faaborg Fjord skræddersyr vi dit romantiske ophold, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og fyldte kærlighedsdepotet – uanset om du leder efter rekreativ afslapning, gastronomisk luksus eller aktiv kvalitetstid.

Hvis forholdet skal holde igennem medgang og modgang, så er det også vigtigt at give plads til romantik, tosomhed og kærestetid. Et lille getaway fra hverdagen gør underværker for intimiteten og nærværet, så I kan genoptage ugen med fornyet energi og opfyldte kærlighedsdepoter. 

På Hotel Faaborg Fjord er vores allerfineste opgave at skabe eksklusiv og romantisk hygge omkring dig og din særligt udvalgte.

OPHOLD

Kærlighed ved det sydfynske øhav

Beliggenhed kan være som balsam for sjælen, og her hos Hotel Faaborg Fjord er vi enormt stolte af at byde jer velkommen på første parket til det sydfynske øhav. Vi har lagt os godt til rette på naturskønne Sydfyn, og med udsigt over Faaborg Fjord har vi skabt de bedste rammer for, at I kan nyde hinandens selskab i lækre og rekreative omgivelser.

GETAWAY
PR. nat

Alt dette får du når du booker pr. nat

Pris pr. person fra 

DKK 1248.-

GETAWAY
TILBUD 2 nætter

Alt dette får du når du booker 2 nætter

Pris pr. person fra 

DKK 1648.-

ROMANTISK GETAWAY

Alle værelser er lækkert indrettet med danske design møbler.  Vi giver ingen garanti for vandkig, men til gengæld har du enten egen balkon eller terrasse på alle værelser. 

TJEK LEDIGHED & BOOK

PRIS

ROMANTISK GETAWAY

BJØRNØ VÆRELSE
kr 1148 PRIS PR PERSON
  • 1 nat i delt dobbeltværelse
  • Ankomst alle dage
ØKONOMI

ROMANTISK GETAWAY​

LYØ VÆRELSE
kr 1848 PRIS PR PERSON
  • 2 nætter i delt dobbeltværelse
  • Ankomst alle dage
POPULÆR

ROMANTISK GETAWAY​

SUITE VILLA HORSELØKKE
kr 2748 PRIS PR PERSON
  • 2 Nætter i delt suite
  • Ankomst alle dage
LUKSUS