MTB & Cykel Getaway

Mountainbike eller Cykel ophold med én overnatning og lunch pakke. Hold et vel fortjent hvil på Hotel Faaborg Fjord, hvor der er mulighed for at parkere din cykel på værelset.

Efter en tur ud på en af de adskillige cykelruter som kan hentes fra vores hjemmeside eller i receptionen har du mulighed for cykelvask, luft fra kompressor, aflåst garage, lappegrej, kædeolie, og småværktøj. Smør selv en madpakke a libitum fra morgenbuffet inkl. Proteinbar/frisk frugt. I Restaurant Vinoteket bliver der serveret en 2 retters menu Tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt

OPHOLD

AKTIV FERIE PÅ MANGE NIVEAUER

Lige ud for Hotel Faaborg Fjord smyger istidslandskabet sig i bakker og bjerge og de sydfynske øer ligger som perler på en snor. Nyd en overnatning på skønne Hotel Faaborg Fjord og kør ud i lanskabet eller tag på øhop med de små færger der hver dag sejler til og fra de sydfynske øer. Overnat i dobbeltværelse og nyd en 2 retters menu, tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt

MTB & CYKEL OPHOLD

Alt dette får du pr. nat

Pris pr. person pr. nat fra

DKK 798.-

Bike Island ruten og Østersøruten er oplagte at navigere efter, når du vil opleve Fyn og Øhavets på to hjul.

En cykelferie på Fyn og Øerne fører dig både rundt til små hyggelige byer, smukke landskaber, kystnære strækninger og lavvandede badestrande. 

Danish Bike Hotels står klar til at hjælpe dig med spændende ruteforslag, proviant til turen, gode oplevelser i nærheden og en række faciliteter, som gør at både du og din cykel får det bedst mulige ophold.

Uanset om du kører turcykel, racer, mountainbike eller gravelbike er der masser af muligheder i hele landet.

MBT & CYKEL GETAWAY

Alle værelser er lækkert indrettet med danske design møbler.  Vi giver ingen garanti for vandkig, men til gengæld har du enten egen balkon eller terrasse på alle værelser. 

TJEK LEDIGHED & BOOK

PRISER

MBT & CYKELOPHOLD

BJØRNØ VÆRELSE
kr 798 PRIS PR PERSON PR. NAT
  • 1 nat i delt dobbeltværelse
ØKONOMI

MBT & CYKELOPHOLD

LYØ VÆRELSE
kr 1796 PRIS PR PERSON
  • 2 nætter i delt dobbeltværelse
POPULÆR

MBT & CYKELOPHOLD

SUITE VILLA HORSELØKKE
kr 1348 PRIS PR PERSON PR NAT
  • 1 Nat i delt suite
LUKSUS

CYKELRUTER

faciliteter_cykeltur

Østersøruten på Fyn

Nyd en af Danmarks smukkeste cykelruter - den 820 km lange Østersørute, der viser dig Syddanmark fra den mest billedskønne vinkel - nemlig fra kystsiden. Her får du en beskrivelse af, hvordan den fynske del af Østersøruten forløber - ligesom du kan downloade en komplet guidebog for ruten.

hotelfaaborgfjord_kontaktos

De fynske cykelruter

Der er et væld af oplevelsesrige cykelruter på Fyn, som fører dig gennem områder med smuk natur og rolig trafik. Vi har her samlet de mest populære fynske cykelruter - og når du har prøvet dem, kan du finde endnu flere hos de lokale turistkontorer.

Hotel_faaborg_Fjord_cykling_mtb-5

Afmærkede cykelruter på Fyn

Alle disse fynske cykelruter er godt, men ikke perfekt afmærkede. Som udgangspunkt køres der på små veje med meget lidt biltrafik. Ikke alle veje er asfalterede. Ruter på Ærøskøbing og Langeland er ikke med. Der er også mange skilte med Østkystruten, som er en 800 km lang rute i Danmark. Men den er dårligt afmærket og følger alligevel for det meste de øvrige afmærkede ruter.