Day spa

Udendørs infinity pool, Sne-kabine, biosauna, dampbade samt aroma & lysterapi.

Træk stikket i nogle timer og lad roen fylde din krop. Dayspa i vores wellness & spa er balsam for krop og sjæl og frigiver ny energi og overskud til hverdagen.

Kombinér din oplevelse med et besøg i Restaurant Vinoteket og nyd et måltid tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. Besøg os en aften efter arbejde eller en dag, hvor du trænger til lidt luksus i hverdagen og oplev roen der sænker sig over din krop efter besøget. Dayspa & wellness er for dig, der har brug for at lade batterierne op og komme helt ned i gear. Husk at forudbestille din spa tid i receptionen inden ankomst.

DAYSPA

FORKÆLELSE NÅR DET PASSER DIG

Mærk roen sænke sig og nyd afslapning, luksus og frihed. Forkæl dig selv med Dayspa & wellness og svøb dig i badekåben og tøfler og træd ind i en verden af oplevelser for krop og sjæl. Med et besøg i vores nye Spa & Wellness kan du mærke roen sænke sig og kulde- og varmevekslingens terapeutiske effekt arbejde kroppen igennem.

SPAOPLEVELSE

SPA ENTRÈ

3 TIMERS SPA & WELLNESS
kr 395 PRIS PR PERSON
  • Inkl. Badekåbe, håndklæde og slippers
  •  
ENTRÈ

SPA & FROKOST

3 TIMERS SPA & WELLNESS
kr 590 PRIS PR PERSON
  • Inkl. Badekåbe, håndklæde og slippers​
  • Frokost i Vinoteket
DAGSSPA

SPA & MIDDAG

3 TIMERS SPA & WELLNESS
kr 675 PRIS PR PERSON
  • Inkl. Badekåbe, håndklæde og slippers​
  • 2 retters Middag i Vinoteket
AFTENSPA

GAVEKORT

Giv et gavekort til én du holder af

Book din spaoplevelse i receptionen på 6261 1010 – Giv oplevelsen på et gavekort eller betal når du ankommer. 

Så simpelt er det at købe et gavekort

Step 1: Undersøg hvilke af vores tilbud, der passer bedst til den, du vil give gavekortet. Gavekortet kan bruges til alle vores ophold, spa & wellness og i restauranten.

Step 2: Fastsæt et beløb på gavekortet. Det kan være et beløb, der passer præcis med prisen på et bestemt ophold eller et beløb, der passer til dit budget. Modtagerne vælger selv, hvad gavekortet skal bruges til. 

 

 

Step 3: Når du har indtastet oplysninger, valgt om gavekortet skal sendes til din eller modtagers e-mailadresse, og købt gavekortet, vil det kort efter blive sendt til den valgte e-mailadresse. Har du valgt, at vi skal sende gavekortet til dig, kan du printe gavekortet og pakke det fint ind, inden du giver det som gave.

 

Step 4: Giv gavekortet til den du holder af. En gave, der med sikkerhed vækker begejstring, forventningsglæde og giver gode oplevelser på stribe? Du kan sikre dig den perfekte gave med et gavekort fra Hotel Faaborg Fjord.